Header SB woningontruimingen

Huis leeghalen na overlijden Dordrecht

woning leeghalen na overlijden Rotterdam

Het leeghalen van een woning na overlijden in Dordrecht

Heeft u behoefte aan het laten leeghalen van een woning na een overlijden in Dordrecht? Merkt u dat de woning vol staat met meubels en weet u niet waar te beginnen? Bent u benieuwd naar de kosten van het laten ontruimen van een woning na overlijden? En wilt u weten hoe snel wij uw woning kunnen leeghalen?

Wat zijn de kosten voor het leeghalen van een woning na overlijden in Dordrecht?

Een vaste prijs voor het leegruimen van een woning na overlijden is lastig te bepalen, aangezien elke woning uniek is en elke situatie om een andere aanpak vraagt. Het leegmaken van een woning na overlijden of verhuizing in Dordrecht kan over het algemeen snel worden uitgevoerd, vaak zelfs binnen één dag. Echter, een vaste prijs voor één dag werk blijft moeilijk vanwege verschillende factoren.

Prijs factoren zijn:

 • Het aantal kamers in de woning
 • Op welke etage bevindt de woning, die moet worden ontruimd?
 • Is er een lift aanwezig?
 • Parkeermogelijkheden voor de deur?
 • Moet er ook een berging of kelderbox worden leeggemaakt?
 • Betreft het een huur- of koopwoning? Zijn er specifieke opleveringseisen van een makelaar of woningbouwvereniging?
 • Zijn er werkzaamheden nodig zoals behang verwijderen, herstelwerk, schoonmaak of tuinonderhoud voor de oplevering?
 • Moeten er meubels, verzamelingen, hobby artikelen, partijgoederen of designobjecten worden ingekocht?
 • Is er behoefte aan inpakken en demonteren tijdens het leeghalen van de woning na overlijden in Dordrecht?

Inpakken en demonteren tijdens het leeghalen van een woning na overlijden in Dordrecht

Wij kunnen voor u grotere meubels demonteren, zoals bedden, kledingkasten of wandkasten. Ook kunnen we bijvoorbeeld een wasmachine of droger ontkoppelen, of een gasleiding van een fornuis losmaken. Daarnaast pakken we kleine spullen uit de kasten in met behulp van onze stapelkratten. Deze kratten zijn stevig en kunnen meerdere keren worden gebruikt. Veel van de ingepakte spullen schenken we aan goede doelen.

Inpakken

Het is vaak efficiënter, als wij zelf alles inpakken, omdat we op die manier:

 • Een goede scheiding kunnen maken tussen bruikbare en niet-bruikbare items
 • De kratten kunnen afleveren bij onze goede doelen en leeg retour kunnen ontvangen, zodat ze weer kunnen worden gebruikt bij een nieuwe ontruiming.

Moet er een overvol huis van een hoarder worden leeggehaald na overlijden in Dordrecht?

Dit kan een uitdaging zijn, aangezien een dergelijk huis zo vol staat, dat het voor een normaal persoon of zelfs een gemiddelde familie niet meer zelf te ontruimen is. Het leegmaken van een dergelijke woning op een etage in Dordrecht met behulp van een verhuislift kan soms 2 tot 3 dagen in beslag nemen, ondanks onze ervaring en snelle aanpak. We werken echter volgens een systeem waarbij we geen container voor de deur plaatsen, maar alles meenemen met onze vrachtauto’s. Op deze manier kunnen we veel meer bruikbare items scheiden van het afval en schenken aan goede doelen. Met een container bestaat het risico dat alles als afval wordt weggegooid tegen het hoogste tarief.

Bent u geïnteresseerd en wilt u ook onze hulp inschakelen?

SB Woningontruimingen bestaat al ruim 75 jaar. Dat komt omdat wij ons vak verstaan en met respect omgaan met de spullen van een ander. Wij hechten veel waarde aan een duurzame werkwijze en laten de woning daarbij netjes achter. Een overlijden zorgt altijd voor veel emotie. Wij vinden het daarom belangrijk om u compleet te ontzorgen als er een woning in Dordrecht moet worden leeggehaald. Op onze Facebookpagina vindt u een overzicht van eerdere ontruimingen van SB Woningontruimingen.

Contact opnemen met SB Woningontruimingen

Neem vandaag nog contact met ons op. Vaak kunnen we in dezelfde week nog de woning leeghalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *